Careerjet Politika privatnosti

O nama
traženje posla:
gde:
 

Careerjet Politika privatnosti

Zaštita privatnosti je važna za Careerjet Ltd ("Careerjet"). Ova politika privatnosti objašnjava kako Careerjet prikuplja, koristi i otkriva lične informacije, koje mogu da se obezbede dok koristite njihov sajt - http://www.careerjet.rs - ("Sajt").

Pretraživanje informacij

Kada koristite sajt Careerjet, naši serveri prikupljaju informacije o vašim aktivnostima, direktno i automatski, prilikom posete veb lokacije, uključujući veb sajtove koje gledate, koliko puta ste ih videli i informacije o pretraživaču kojeg koristite. Ove informacije koristimo, da prilagodimo iskustvo vašeg traženja posla, sistem upravljanja i poboljšanje sajta.

Lične informacije koje posebno omogućavate

Obično možete posetiti naš sajt bez otkrivanja bilo koje lične informacije o sebi. Međutim, u pojedinim delovima ovog sajta, možemo zatražiti vaše lične informacije, kao što su vaše ime, email adresa i vaša biografija. Vaši lični podaci biće korišćeni samo za isporuku određenih informacija ili usluga, koje ste zatražili, kao što su upozorenja za posao, za potrebe administracijskog sistema i da se poboljša sajt. U svakom email obaveštenju za posao kojeg vam šaljemo, obezbedili smo i način da se odjavite iz budućih emaila.

Otkrivanje ličnih podataka

Lični podaci se ne mogu saopštavati trećim licima u redovnom toku poslovanja, osim ako se posebno pita za to, na primer, prilikom podnošenja zahteva za regrutera kroz Careerjet, ili ako želite, da je vaš CV tražen od strane regrutera.
Pod određenim uslovima, možemo biti u obavezi po zakonu da obelodanimo informacije korisniku ili trećim licima, i ako Careerjet postane deo druge organizacije, ta organizacija će imati lične podatke prikupljene Careerjet i preuzet će prava i obaveze, koje se tiču ličnih informacija, kao što je opisano u ovoj Politiki privatnosti.

Bezbednost

Da bi zaštitili poverljivost ličnih informacija, Careerjet primenjuje mere bezbednosti, koje odgovaraju osetljivosti informacija. Ipak, bezbednostni i privatnostni rizici ne mogu biti u potpunosti eliminisani i Careerjet ne može da garantuje, da vaši lični podaci neće biti objavljeni na način, koji nije drugačije opisan u ovom Ugovoru o privatnosti.

Promene ove politike privatnosti

Možemo da izmenimo ova pravila u bilo kom trenutku sa slanjem izmenjene politike na email adresu koju ste naveli ili postavljanjem izmenjene politike na naš sajt.

Pitanja?

Ako imate pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, molimo kontaktirajte nas.