Šta smo

Careerjet je pretraživač poslova, dizajniran da korisniku olakša proces pronalaženja posla na internetu. Mapira veliki izbor ponuda za poslove dostupnih na internetu u jednu veliku bazu podataka sa referenciranjem spiskova poreklom iz sajtova za zapošljavanje i agencija za zapošljavanje i velikih specijalizovanih sajtova. Korišćenjem brzog i jednostavnog interfejsa, korisnik može da pretraži ovu bazu podataka i da sebe spasi nevolje i poseti pojedinačno svaki sajt. Ponude za posao nisu hostovane od Careerjet i korisnici se uvek preusmeravaju na originalni spisak poslova. U osnovi, Careerjet deluje kao vozač saobraćaja do tih sajtova.
Mreža Careerjet pretraživača poslova obuhvata više od 90 zemalja, sa posebne interfejsima koji su prevedeni na 28 jezika.

Naša tehnologija

Careerjet koristi pametne agente, koji rade na klasteru umreženih računara, koji skeniraju veb i identifikuju oglase za posao na internetu, kao što sa malih sajtova agencij za zapošljavanje, koje može da prikaže samo nekoliko radnih mesta, ili sa većih sajtova, koje karakteriše hiljade radnih mesta. Ovi oglasi se zatim skeniraju svakodnevno i pronađeni poslovi se dodaju indeksu posla. Preko 58.000 sajtova je skeniranih svaki dan.

Kako da nas kontaktirate

Ako imate nekih pitanja ili predloga, ne oklevajte da nas kontaktirate.